top of page
Foodtruck

Lekker streetfood zoals taco’s

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Ben jij ook verzot op streetfood, zoals Mexicaanse taco’s? Dan is The Street Food Company uit Gent dé partner die jij zoekt. Je geniet van verschillende taco’s met gesmolten kaas, gevuld met varkens- of kippengehakt, pico de galo, zure room, limoen, koriander en nog veel meer. Kortom, voor ieder is er wel wat lekkers!

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Geniet van heerlijk streetfood waaronder onze taco’s

Door het ruime aanbod aan streetfood van ons bedrijf uit Gent, zoals Mexicaanse taco’s maar ook Amerikaanse hamburgers, Italiaanse pasta’s en zelfs zoete pancakes, vind je zeker wel iets dat past op jouw event. Sinds kort huur je bij ons een foodbike met bijvoorbeeld aperitiefhapjes of ander streetfood. Deze is handig in gebruik en neemt niet veel plaats in beslag, waardoor je er meerdere kunt combineren! Ook voor vegetariërs voorzien wij overigens een ruim assortiment. Combineer onze originele catering met verfrissende drankjes en je dag is gegarandeerd geslaagd! Als kers op de taart staan wij ook klaar met verhuur van diverse feestmaterialen.

Foodtrucks

Luister naar ons aanbod

Wil je graag in zee gaan met ons en genieten van heerlijk streetfood, zoals onze taco’s? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Datzelfde geldt wanneer je ons wilt inschakelen voor de decoratie en de drinks. Contacteer ons door een e-mail te sturen naar events@thestreetfoodcompany.be, door te bellen naar het nummer 0032 472 65 23 79 of door ons online contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Contact
bottom of page