top of page
Foodtruck

Heerlijk streetfood zoals pancakes

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Ben je fan van lekker streetfood en in het bijzonder pancakes? Schakel dan de diensten van The Street Food Company uit Gent in. Wij verzorgen de catering op jouw evenement tot in de puntjes met food, drinks en allerlei decoratiestukken zoals tafels, stoelen, vaten en nog veel meer!

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Smul van ons streetfood waaronder pancakes

Amerikaanse pancakes zijn de perfecte afsluiter nadat je genoten hebt van het ander streetfood van ons team uit Gent . Denk hierbij maar aan hot dogs, wraps, bowls, burgers, echte Belgische frietjes en nog veel meer. Combineer dit met een verfrissend drankje aan onze bar. Je kunt ons inschakelen voor de catering op jouw evenement, of dat nu een huwelijksfeest, communiefeest, bedrijfsfeest of een ander event is. Wij zijn voorzien voor alles én zorgen voor catering in Brussel, West-Vlaanderen, Antwerpen en elders. Ons team voorziet, naast pancakes, ook andere originele foodtrucks met streetfood desserts, zoals huisbereid ijs, taart, pudding en nog veel meer zoets!

Foodtrucks

Knoop een gesprek aan met ons

Wil je ons streetfood, zoals pancakes, ook proeven? Schakel onze originele catering dan in voor op jouw evenement! Contacteer ons vandaag nog om de mogelijkheden voor drinks en food te bespreken. Je contacteert ons door te bellen naar het nummer 0032 472 65 23 79, te mailen naar events@thestreetfoodcompany.be of door ons online contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Contact
bottom of page