top of page
Foodtruck

Streetfood uit Gent

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Ben je op zoek naar heerlijk streetfood van een truck uit Gent? Dan zit je goed bij The Street Food Company. Je kunt onze foodtrucks en foodbikes huren in heel Vlaanderen en Brussel. Hiermee verras je gegarandeerd de gasten op jouw evenement. Lees snel verder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Heerlijk streetfood van een truck van ons bedrijf uit Gent

Met onze foodbikes en foodtrucks uit Gent smul je van heerlijke gerechten. Denk hierbij maar aan een truck met streetfood zoals Amerikaanse hot dogs en hamburgers, Mexicaanse taco’s, Aziatische gerechten zoals poké bowls, echte Belgische frietjes en nog veel meer. We zijn gevestigd in Gent maar wijken graag uit met onze catering naar Antwerpen, Brugge en andere steden in Vlaanderen. Ook voor evenementen in Brussel staan wij met onze truck met streetfood voor jou klaar. Je kunt overigens ons ook inschakelen om de drinks op jouw evenement te verzorgen én wij kunnen ook instaan voor de decoratie van jouw feest, met onze unieke interieurstukken.

Foodtrucks

Proef van onze heerlijke gerechten

Ben je benieuwd naar ons heerlijke streetfood in een truck en wil je onze originele catering inschakelen voor jouw evenement? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren om de mogelijkheden te bespreken. Ben je op zoek naar dat tikkeltje extra op jouw feest? Organiseer dan een interessante gintasting! Contacteer ons op het nummer 0032 472 65 23 79, mail naar events@thestreetfoodcompany.be of vul ons online contactformulier in. Wij koppelen dan zo snel mogelijk naar jou terug met informatie over onze truck met streetfood.

Contacteer ons

Contact
bottom of page