top of page
Foodtruck

Een foodbike voor jouw apero

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Heb je ooit al eens gedacht aan een originele foodbike voor jouw apero? Dan is The Street Food Company uit Gent hét perfecte bedrijf voor jou. Wij zijn al jaren gepassioneerd voor alles wat met eten te maken heeft en beschikken sinds kort, naast foodtrucks, ook over originele en gemakkelijke foodbikes.

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Een foodbike is het beste idee voor jouw apero

Staat er een event op de planning of wil je op vrijdagavond een apero organiseren en daarvoor een foodbike huren? Bekijk dan gerust het ruime assortiment aan streetfood van ons bedrijf uit Gent. Je kunt gebruikmaken van onze foodbikes of foodtrucks in Antwerpen, Gent, Brugge of andere stad in Vlaanderen en in Brussel. Of je nu catering voor op jouw huwelijksfeest, bedrijfsfeest, communiefeest, of ander event wilt, wij staan klaar voor jou. Geniet tijdens een lekker en verfrissend drankje van lekkere hapjes en goed gezelschap!

Foodtrucks

Maak een succes van jouw evenement

Met een foodbike voor jouw apero maak je gegarandeerd een groot succes van jouw evenement. Ook voor andere originele catering kun je rekenen op ons. Zo staan wij ook in voor het verhuur van feestmateriaal op maat van jouw thema. Ben je geïnteresseerd? Contacteer ons dan door te bellen naar het nummer 0032 472 65 23 79, stuur een e-mail naar events@thestreetfoodcompany.be of vul ons online contactformulier in.

Contacteer ons

Contact
bottom of page