top of page
Foodtruck

Verhuur van feestmateriaal in Gent

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Je kunt bij The Street Food Company in Gent niet alleen terecht voor heerlijke maaltijden en verfrissende drinks, maar ook voor de verhuur van feestmateriaal. Denk hierbij maar aan tafels en stoelen, pallet stapelboxen, krukken en nog veel meer. En dat allemaal mooi in het thema van jouw feest.

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Je kunt terecht voor de verhuur van feestmateriaal bij ons in Gent

Heb je een feest, festival of andere gelegenheid gepland en ben je daarvoor op zoek naar een bedrijf uit Gent dat instaat voor de verhuur van feestmateriaal? Dan zit je zeker goed bij ons. Ook voor originele catering, zoals Belgische frietjes, Aziatische voeding en nog veel meer kun je ons gerust inschakelen. Wij zijn actief over heel Vlaanderen. We komen overigens graag bij jou op locatie om de mogelijkheden van het verhuur van het feestmateriaal, zoals vaten en barinstallaties, op jouw event in Gent of elders in Vlaanderen, te bespreken. Sinds kort zijn wij overigens, naast foodtrucks, begonnen met een nieuw concept: onze foodbikes. Hiermee combineer je nog meer verschillende keukens en smaken én ze brengen een leuke extra aan je evenement.

Foodtrucks

Neem contact met ons op voor de opties

Ben je geïnteresseerd in de verhuur van feestmateriaal dat ons bedrijf uit Gent aanbiedt? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Wil je verder gaan dan het huren van meubelen? Dan is het mogelijk om catering met drinks toe te voegen aan je pakket. Contacteer ons door een e-mail te sturen naar events@thestreetfoodcompany.be, door te bellen naar het nummer 0032 472 65 23 79 of door ons contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Contact
bottom of page