top of page
Foodtruck

Catering met drinks

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Ben je op zoek naar een bedrijf dat catering met drinks voorziet? Dan zit je goed bij The Street Food Company uit Gent. Dankzij onze diensten geniet je van heerlijke maaltijden én verfrissende drankjes. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons verhuursysteem van feestmaterialen.

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Wij voorzien de catering met drinks op jouw feest

Een frisse pint, een gekoelde frisdrank, een goed glas wijn of een ander drankje naar wens: ons cateringbedrijf uit Gent biedt het allemaal aan. Wij zorgen voor welk evenement dan ook, van een communie tot een bedrijfsfeest of een huwelijk, voor de beste catering met drinks. Daarnaast geniet je ook van heerlijke huisbereide maaltijden, zoals Amerikaanse burgers, Belgische frietjes, Mexicaanse taco’s en nog veel meer! Sinds kort maken wij, naast originele foodtrucks, ook gebruik van foodbikes. Je kunt deze foodbike huren en je gasten verrassen met heerlijke catering met drinks!

Foodtrucks

Schakel ons bedrijf in

Bij ons heb je tal van mogelijkheden waaruit je kunt kiezen indien je een beroep op ons doet voor jouw catering met drinks. Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen indien je vragen hebt over onze streetfood en andere diensten die wij aanbieden. Dat doe je via het e-mailadres events@thestreetfoodcompany.be, door te bellen naar het nummer 0032 472 65 23 79 of door ons online contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Contact
bottom of page