top of page
Foodtruck

Catering op locatie

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Ben je op zoek naar lekkere en originele catering op locatie? Dan zit je goed bij The Street Food Company uit Gent. Wij verzorgen heerlijke en ecologische gerechten voor op verschillende evenementen. Wij leveren de catering aan huis bij jou in Gent, Antwerpen of elders in Vlaanderen en Brussel!

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Wij zorgen voor de catering op jouw locatie naar wens

In ons aanbod vind je verschillende soorten originele catering terug. Van Amerikaanse burgers tot echte Belgische frietjes, Mexicaanse taco’s en gezonde wraps en salades. Bovendien kun je ervoor opteren om, naast de catering in vorm van een originele foodtruck, ook de drinks door ons te laten verzorgen bij u aan huis. Wij zorgen dan voor een uitgeruste bar en andere voorzieningen, zoals decoratieve vaten en eettafels- en stoelen. Kortom, ook voor het verhuur van feestmateriaal op maat van jouw evenement, reken je op ons. Sinds kort kun je zowel foodtrucks als foodbikes bij ons bedrijf in Gent huren. Hierdoor is het mogelijk om een mengelmoes van wereldkeukens samen te stellen. Ook voor vegetariërs zijn er tal van mogelijkheden wanneer je kiest voor ons bedrijf in Gent voor catering aan huis of op locatie.

Foodtrucks

Neem bij interesse contact met ons op

Wil jij ons graag inschakelen voor catering en decoratiestukken op locatie of aan huis in Gent of ergens anders in Vlaanderen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Dat doe je door een e-mail te sturen naar events@thestreetfoodcompany.be, door te bellen naar het nummer 0032 472 65 23 79 of door ons contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Contact
bottom of page