top of page
Foodtruck

Originele foodtruck uit Gent

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Wil je graag een originele foodtruck huren van ons bedrijf uit Gent, Oost-Vlaanderen? Dan is The Street Food Company hét bedrijf dat je zoekt. Wij serveren met onze foodtrucks en foodbikes al jaren heerlijk streetfood op verschillende evenementen zoals huwelijken, personeelsfeesten, communies en nog veel meer!

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Een originele foodtruck huren voor op je feest in bijvoorbeeld Gent

Staat er een evenement op de planning en zoek je daarvoor nog een originele foodtruck uit Gent, Oost-Vlaanderen? Ga dan snel in gesprek met ons. Wij verzorgen catering in Antwerpen, Brugge, Gent en andere Vlaamse steden. Ook Brussel is voor ons geen onbekend terrein. Naast ons heerlijke streetfood uit Gent, verzorgen wij ook zonder problemen de drankjes op jouw feest. Wil je graag alles-in-één? Doe dan zeker ook een beroep op ons verhuur van feestmaterialen. Wij plaatsen een bar, vaten, eetbanken en –stoelen en andere decoratiestukken speciaal voor jouw thema.

Foodtrucks
Hamburger

Het heerlijke streetfood dat wij jou aanbieden

Als je een originele foodtruck huurt bij ons bedrijf uit Gent, Oost-Vlaanderen, dan kies je voor originele catering. Je smult van streetfood zoals taco’s, burgers, pasta’s, wraps, pancakes en nog veel meer! Sinds kort is ons team uit Gent, Oost-Vlaanderen, naast een foodtruck, ook begonnen met een originele foodbike. Doordat deze compact is, kun je er gemakkelijk meerdere huren en zo een divers aanbod aan lekker streetfood serveren aan de gasten op jouw evenement!

Vertrouw op onze expertise

Wij bereiden al jaren met passie en liefde heerlijke gerechten, zoals la ‘mama’ het ons leerde. Met een originele foodtruck van ons bedrijf uit Gent, Oost-Vlaanderen, maak je van je evenement een groot succes. Contacteer ons vandaag nog om een foodtruck te huren. Dat doe je door te bellen naar het nummer 0032 472 65 23 79, door te mailen naar events@thestreetfoodcompany.be of door ons online contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Contact
bottom of page