top of page
Foodtruck

Lekker streetfood zoals Italiaanse pasta

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Bij ons geniet je van heerlijk streetfood zoals traditionele en authentieke Italiaanse pasta. De pasta’s van The Street Food Company uit Gent bevatten verse ingrediënten en worden op een originele manier gereserveerd. Ook voor verfrissende drankjes en decoratiestukken op maat van jouw evenement zorgen wij.

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Ontdek ons heerlijk streetfood waaronder pasta

Onze Italiaanse pasta en ander streetfood wordt gemaakt op de manier dat la ‘mama’ ons leerde en die passie willen wij naar jou verder doorzetten. Naast Italiaanse pasta vind je nog tal van andere soorten streetfood bij ons bedrijf uit Gent. Denk hierbij maar aan Mexicaanse taco’s, gezonde wraps, fish and chips, hot dogs en nog veel meer. Verder geniet je ook van frisse drankjes én zorgen wij voor verhuur van allerlei feestmateriaal, zoals een bar, vaten, tafels en stoelen. Je schakelt ons in voor catering in Antwerpen, Gent, Brugge en elders in Vlaanderen en Brussel. 

Foodtrucks

Bekijk onze mogelijkheden

Ben je geïnteresseerd in ons lekker streetfood, zoals Italiaanse pasta of wil je een originele foodtruck huren? Of wil je meer informatie over de ingrediënten die we gebruiken voor ons eten? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Dat doe je door een e-mail te sturen naar events@thestreetfoodcompany.be of door ons online contactformulier in te vullen. Wij koppelen dan zo snel mogelijk naar u terug met onze opties voor originele catering!

Contacteer ons

Contact
bottom of page