top of page
Foodtruck

Genieten van streetfood zoals wraps

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Bij The Street Food Company proef je van lekker streetfood zoals wraps, bowls, burgers, hot dogs en nog veel meer. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van heerlijke maaltijden en toeren door heel Vlaanderen en Brussel om ze aan jou en jouw gasten te serveren. Ook voor verfrissende drankjes en mooie decoratiestukken zorgen wij.

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Lekker streetfood waaronder wraps

Wil je graag gezond streetfood, zoals salades en wraps, aan de gasten van jouw event aanbieden? Dan zijn de wraps en salades met zalm, gegaarde kip of de vegetarische variant zeker iets voor jou. Voor de gasten die eerder houden van een vette hap zijn er onze foodtrucks uit Gent met echte Belgische frietjes, de steak sandwiches, fish and chips en nog veel meer. Je kunt onze foodtruck in Brussel of Vlaanderen inschakelen. Geniet van heerlijk streetfood in Brugge, Antwerpen, Gent of ergens anders!

Foodtrucks

Smul van onze heerlijke gerechten

Wil je graag onze originele catering met streetfood, zoals wraps, inschakelen op jouw feest? Contacteer ons dan vandaag nog. Ook wanneer je verfrissende drankjes wilt aanbieden staan wij paraat voor jou. Om onze streetfood uit Gent zelf te proeven bel je naar het nummer 0032 472 65 23 79, stuur je een e-mail naar events@thestreetfoodcompany.be of vul je ons online contactformulier in.

Contacteer ons

Contact
bottom of page