top of page
Foodtruck

Catering in Antwerpen

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Ben je op zoek naar heerlijke catering in Antwerpen of ergens anders in Vlaanderen? Ga dan in gesprek met The Street Food Company uit Gent. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in ecologische, lekkere en ambachtelijke maaltijden. Schakel ons ook gerust in voor de zorg van drank en decoratiestukken.

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Heerlijke catering voor jouw feest in bijvoorbeeld Antwerpen

Wij bieden heerlijk streetfood in Brugge, Antwerpen of ergens anders in Vlaanderen en Brussel aan. Je kunt een originele foodtruck huren bij ons of ons nieuw concept, de foodbike, ontdekken. Ga voor een gezonde wrap, een lekkere poke bowl, echte Belgische frietjes, taco’s en nog veel meer. Als kers op de taart zijn er nog verschillende soorten streetfood desserts, zoals pancakes. Daarnaast is het overigens ook mogelijk om ook de drinks door ons te laten voorzien en beschikken wij over feestmaterialen die je kunt huren.

Foodtrucks

Smul van onze heerlijke catering

Ben je geïnteresseerd in onze originele catering voor jouw event in Gent, Antwerpen of elders in Vlaanderen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de opties te bespreken. Dat doe je door een e-mail te sturen naar events@thestreetfoodcompany.be, door te bellen naar het nummer 0032 472 65 23 79 of door ons contactformulier in te vullen. Wij koppelen zo snel mogelijk naar jou terug!

Contacteer ons

Contact
bottom of page