top of page
Foodtruck

Ecologische foodtruck

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Wij maken heerlijke ecologische gerechten met onze foodtruck en foodbike. The Street Food Company uit Gent is al jaren gepassioneerd door ambachtelijke, heerlijke en ecologische voeding. Bij ons kies je uit een groot aanbod van eten en drinken. Ook vegetariërs kunnen zonder problemen genieten van onze heerlijke maaltijden.

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Ontdek onze lekkere ecologische gerechten door onze foodtruck te huren

Je vindt verschillende soorten streetfood bij ons bedrijf uit Gent, zoals Mexicaanse taco’s, Italiaanse pasta’s, Aziatische poké bowls en nog veel meer. Ook voor desserten zoals onze streetfood pancakes en zelfgemaakt ijs zit je goed bij ons. Verder kun je terecht bij ons voor de verhuur van feestmateriaal, wij plaatsen namelijk ook een bar, eetstoelen en -tafels, vaten en nog veel meer. Wij beschikken over een ecologische foodtruck en zijn sinds kort begonnen met foodbikes. Deze nemen minder plaats in beslag zodat jij een grote variatie aan verschillende culinaire werelden kunt aanbieden. Wil je een originele activiteit aanbieden aan jouw gasten? Huur ons dan in voor een gezellig gintasting!

Foodtrucks

Schakel ons vandaag nog in

Ben je geïnteresseerd in het huren van onze ecologische foodtruck en foodbike? Contacteer ons dan gerust voor de verschillende mogelijkheden in verband met food, drinks en decoratiestukken. Streetfood is een vorm van originele catering en is gegarandeerd een groot succes op jouw feest. Stuur een e-mail naar events@thestreetfoodcompany.be of vul ons online contactformulier in.

Contacteer ons

Contact
bottom of page