top of page
Foodtruck

Gintasting in Gent

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Wil je graag een gintasting aanbieden op jouw feest in Gent of ergens anders in Vlaanderen? Dat is geen enkel probleem voor The Street Food Company uit Gent. Daarnaast hebben wij nog een ruim aanbod aan andere alcoholische en non-alcoholische dranken die jouw evenement compleet maken.

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Een gezellige en leuke gintasting door ons bedrijf uit Gent

Een gintasting is een origineel idee voor op een feestje in Gent, Antwerpen of een andere Vlaamse stad. Contacteer ons voor een gintasting en wij komen met onze foodbike en foodtrucks uit Gent tot bij jou gefietst. Het is overigens perfect mogelijk om jouw gintasting te combineren met een foodbike met aperohapjes. Ben je een grote fan van streetfood en wil je het groter aanpakken op jouw evenement? Ga dan voor heerlijke Mexicaanse taco’s, Amerikaanse hotdogs en burgers, echte Belgische frietjes en nog veel meer!  

Foodtrucks

Boek nu jouw tasting

Ben je geïnteresseerd in de gintasting of streetfood van ons bedrijf uit Gent? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor onze lekkere en originele catering en andere voorzieningen, zoals drinks. Dat doe je door een e-mail te sturen naar events@thestreetfoodcompany.be, door ons online contactformulier in te vullen of te bellen naar het nummer 0032 472 65 23 79. Wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug.

Contacteer ons

Contact
bottom of page