top of page
Foodtruck

Lekker streetfood zoals hot dogs

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Wil jij ook proeven van ons heerlijke streetfood, zoals hot dogs en andere gerechten? Schakel dan gerust The Street Food Company uit Gent in voor op jouw evenement. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in lekkere gerechten en maken maaltijden zoals la ‘mama’ ons als kind geleerd heeft.

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Geniet van ons heerlijk streetfood zoals hot dogs en andere gerechten

Ben je op zoek naar lekkere catering voor op een bedrijfsfeest, huwelijksfeest, communiefeest of een ander evenement? Bekijk dan zeker onze foodtrucks uit Gent even. Wij komen met veel plezier met onze foodtrucks en foodbikes tot bij u om de catering in West-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel of elders te verzorgen. Zo zorgen wij niet enkel voor lekker streetfood uit Gent, zoals hot dogs, pasta’s en nog veel meer, maar zijn wij ook in staat om ene bar te plaatsen en je te voorzien van drinks. Indien je kiest voor onze hot dogs, of ‘Warmen Hond’ zoals wij ze noemen, kies je voor een verse worst die gegaard werd op lage temperatuur. Bovendien kies je ook voor een heerlijke home-made saus en enkele toppings.

Foodtrucks

Ontdek al ons heerlijke streetfood

Ben je geïnteresseerd in ons streetfood, zoals onze lekkere hot dogs of ander heerlijk eten? Contacteer ons dan vandaag nog om de mogelijkheden van onze originele catering te bespreken. Dat doe je door te bellen naar het nummer 0032 472 65 23 79, te mailen naar events@thestreetfoodcompany.be of door ons online contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Contact
bottom of page