top of page
Foodtruck

Streetfood desserts

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Geniet van onze heerlijke streetfood desserts zoals pancakes en zelfgemaakt ijs. Wij bij The Street Food Company uit Gent zijn gepassioneerd door eten zoals la ‘mama’ het ons leerde. Daarnaast verzorgen wij ook graag de drinks én het feestmateriaal voor op jouw evenement in Brussel en Vlaanderen!

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Heerlijk streetfood zoals desserts vind je terug bij ons

Wij bieden verschillende soorten streetfood zoals poké bowls, Italiaanse pasta’s, Amerikaanse hot dogs en hamburgers en nog veel meer. Geniet na je hoofdgerecht nog van heerlijke streetfood desserts die wij ook voorzien. Wil je alles doorspoelen met een verfrissend drankje of een lekkere koffie? Ga op jouw evenement dan zeker eens langs bij onze foodbikes en foodtrucks uit Gent. Wij voorzien catering in Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel en verschillende andere steden. Daarnaast staan wij ook in voor de verhuur van feestmateriaal. Wij zijn dus een bedrijf dat alles voorziet en de zorg uit jouw handen neemt!

Foodtrucks

Laat ons uw event verzorgen

Ben je geïnteresseerd in onze originele catering, zoals streetfood desserts? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Wij zorgen graag voor de catering op jouw bedrijfsfeest, communiefeest, huwelijksfeest of ander evenement. Je contacteert ons door te bellen naar het nummer 0032 472 65 23 79, stuur een e-mail naar events@thestreetfoodcompany.be of vul ons online contactformulier in.

Contacteer ons

Contact
bottom of page