top of page
Foodtruck

Lekker streetfood zoals onze burgers

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Ben jij verzot op streetfood en specifiek Amerikaanse burgers? Dan moet je de burgers van The Street Food Company uit Gent een keer proberen. Combineer ze met heerlijke en authentieke Belgische frietjes en een verfrissend drankje en de menu van jouw evenement staat vast!

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Ontdek ons heerlijke streetfood waaronder burgers

Amerikaanse burgers zijn niet het enige streetfood van ons bedrijf uit Gent. Met onze foodbikes en foodtrucks uit Gent smul je nog van origineel steetfood zoals, poké bowls, pasta’s, wraps, salades en nog veel meer. Ook streetfood desserts zoals zelfgemaakt ijs en pancakes zijn een mogelijkheid. Je kunt ons inschakelen om jouw catering in Brussel, Gent, Antwerpen of een andere stad te verzorgen. Dan komen wij graag bij jou op locatie om onder andere ook de decoratiestukken, zoals tafels, stoelen en vaten, te plaatsen, volledig in thema van jouw evenement. Ook wanneer je een bar wilt laten plaatsen en de drinks door ons wilt laten verzorgen, is dat geen probleem voor ons!

Foodtrucks

Huur onze foodtrucks vandaag nog in

Met onze originele catering op jouw evenement scoor je gegarandeerd. Laat jouw gasten genieten van heerlijk streetfood zoals hot dogs, burgers of een taco’s. Ben je geïnteresseerd in onze producten? Contacteer ons dan zeker. Dat doe je door te bellen naar het nummer 0032 472 65 23 79, te mailen naar events@thestreetfoodcompany.be of door ons online contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Contact
bottom of page