top of page
Foodtruck

Streetfood in Brugge

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Denk je eraan om streetfood op jouw feest in Brugge of een andere Vlaamse stad te serveren? Dan schakel je best The Street Food Company uit Gent in. Met onze ecologische en heerlijk ambachtelijke gerechten en streetfood verras je gegarandeerd de gasten op jouw feest. Wij bieden overigens ook steeds vegetarische alternatieven aan.

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Heerlijk streetfood op jouw event in Brugge en elders in Vlaanderen

Of je nu een bedrijfsfeest, communie, verjaardag of ander feest gepland hebt in Brugge en omstreken, met ons heerlijke streetfood scoor je zeker en vast. Combineer culinaire gerechten van over de hele wereld met elkaar. Ben je fan van Mexicaanse taco’s of verkies je eerder Aziatische gerechten of een sappige Amerikaanse burger? Dat en nog veel meer is mogelijk wanneer je ons inschakelt voor de originele catering van jouw evenement. Ook voor verfrissende drankjes en het verhuur van feestmateriaal op maat van jouw feest kun je bij ons terecht. Bij ons vind je dus alles in een: food, drinks én decoratie.

Foodtrucks

Vertrouw op onze deskundigheid

Loopt het water je al in de mond bij het streetfoodaanbod van ons bedrijf uit Gent voor op jouw feest in bijvoorbeeld Brugge? Aarzel dan zeker niet en neem contact op met ons. Wij stellen catering en foodtrucks in heel Vlaanderen beschikbaar, van Antwerpen tot Gent en elders. Contacteer ons door een e-mail te sturen naar events@thestreetfoodcompany.be of door ons contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Contact
bottom of page