top of page
Foodtruck

Lekker streetfood in bowls

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Wil je genieten van heerlijk streetfood in bowls? Dan zit je goed bij The Street Food Company uit Gent. Bij ons heb je keuze uit een ruim assortiment streetfood en drankjes. Bovendien plaatsen wij, indien je dat wilt, ook verschillende decoratiestukken zoals vaten, eetbanken en eettafels bij jouw evenement.

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Geniet van ons heerlijke streetfood in bowls

Je stelt zelf de bowls naar eigen keuze samen. De basis is koude rijst, vervolgens kies je uit scampi’s of kip, groentjes en verschillende sauzen. Met onze streetfood uit Gent, zoals onze gezonde bowls, scoor je gegarandeerd bij de gasten op jouw feest. Je schakelt ons in voor een foodtruck in heel Vlaanderen en Brussel. Sinds kort zijn we overigens begonnen met foodbikes, die handig in verplaatsing zijn en niet veel plaats in beslag nemen. Op die manier is het mogelijk om enkele foodbikes te plaatsen op jouw evenement om zo een verscheidenheid aan heerlijk streetfood te kunnen serveren. Denk hierbij maar aan Amerikaanse burgers en hot dogs, Mexicaanse taco’s, echte Belgische frietjes en nog veel meer!

Foodtrucks

Reken op onze topservice

Ben je geïnteresseerd in de originele catering en streetfood die wij aanbieden, zoals onze bowls? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons om de mogelijkheden te bespreken en te genieten van ons heerlijke eten. Je contacteert ons door te bellen naar het nummer 0032 472 65 23 79, door een e-mail te sturen naar events@thestreetfoodcompany.be of door ons online contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Contact
bottom of page