top of page
Foodtruck

Heerlijk streetfood zoals Belgische frietjes

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Door streetfood, zoals Belgische frietjes, te serveren aan je gasten, wordt je feest gegarandeerd een succes. De frietjes worden geserveerd met verschillende sauzen en zeezout. Spoel de Belgische frietjes of een ander soort streetfood daarna door met een heerlijk verfrissend drankje aan onze bar!

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Geniet van lekker streetfood met onze Belgische frietjes

Naast Belgische frietjes bieden wij nog tal van andere soorten streetfood aan. Denk hierbij maar aan gezonde wraps en salades, Amerikaanse burgers, Mexicaanse taco’s, poké bowls en nog veel meer! Wij verzorgen jouw evenement van a tot z: van originele catering tot lekkere drankjes en zelfs voor de verhuur van feestmateriaal op maat van jouw event zit je goed bij ons. Je kunt onze foodtrucks in Antwerpen, Gent, Brugge of elders in Vlaanderen en Brussel huren voor heerlijk streetfood.

Foodtrucks

Bekijk al onze mogelijkheden

Ben je benieuwd naar het streetfood, zoals Belgische frietjes, en de drinks die wij verzorgen op jouw evenement of feest? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dat doe je door e-mail te sturen naar events@thestreetfoodcompany.be of door ons online contactformulier in te vullen. Wij koppelen zo snel mogelijk naar jou terug met meer informatie. Bekijk zeker ons aanbod al even ter inspiratie!

Contacteer ons

Contact
bottom of page