top of page
Foodtruck

Foodtruck in Vlaanderen

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Zoek je een originele foodtruck voor jouw feest eender waar in Vlaanderen? Dan zit je goed bij The Street Food Company uit Gent. Of je nu een foodtruck nodig hebt voor jouw event in Antwerpen, West-Vlaanderen of ergens anders in Vlaanderen of Brussel, bij ons vind je tal van heerlijke gerechten!

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Een originele foodtruck voor jouw feest waar dan ook in Vlaanderen

Met een originele foodtruck verras je gegarandeerd de gasten op je evenement, eender waar in Vlaanderen. Of het nu gaat om catering op een communie, personeelsfeest of huwelijk; pak uit met authentieke Belgische frietjes, Mexicaanse taco’s, Amerikaanse hot dogs en nog veel meer! Naast originele catering staan wij ook voor jou klaar wanneer je verfrissende drankjes wilt aanbieden aan jouw gasten. Tenslotte profiteer je bij ons ook nog van een goedkoop verhuur van allerlei feestmaterialen om jouw evenement dat tikkeltje extra te geven.

Foodtrucks

Ga in zee met ons

Ben je geïnteresseerd in het huren van een foodtruck voor jouw event in Vlaanderen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Ook om de mogelijkheden voor interieurstukken en andere decoratieve zaken zoals vaten, barinstallaties, tafels, stoelen en nog veel meer contacteer je ons gerust. Dat kan door middel van het e-mailadres events@thestreetfoodcompany.be, door ons online contactformulier in te vullen of door te betalen naar het nummer 0032 472 65 23 79.

Contacteer ons

Contact
bottom of page