top of page
Foodtruck

Foodtruck in Brussel

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Wil je graag een foodtruck plaatsen op je evenement in bijvoorbeeld Brussel? Dan zit je goed bij The Street Food Company uit Gent. Wij hebben voor iedereen wel wat lekkers, van hot dogs tot taco’s en zelfs gezonde wraps en salades. Ook voorzien wij vegetarische alternatieven, indien je dat wenst.

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Een foodtruck met heerlijke maaltijden naar keuze bij jou in Brussel

Je kunt ons inschakelen voor een foodtruck in Brussel, maar ook elders in het land, zoals in Antwerpen of West-Vlaanderen. Met onze foodtruck geniet je van heerlijk streetfood, zoals poké bowls, echte Belgische frietjes, burgers, pasta, aperitiefhapjes en nog veel meer. Je kunt deze foodtruck combineren met onze catering met drinks, om jouw evenement in onder meer Brussel, volledig te maken. Bovendien is het inschakelen van een foodtruck met originele catering een leuke verrassing voor jouw gasten, ze hebben namelijk keuze uit een enorm aanbod. Wil je het feestje helemaal laten slagen? Bekijk dan zeker ook ons verhuur van feestmaterialen. Op die manier komt het thema van je event helemaal tot zijn recht!

Foodtrucks

Knoop een gesprek aan met ons

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een foodtruck in bijvoorbeeld Brussel, of heb je andere vragen voor ons? Neem dan snel contact met ons op. Dat kan door een e-mail te sturen naar events@thestreetfoodcompany.be, door te bellen naar het nummer 0032 472 65 23 79 of door ons contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Contact
bottom of page