top of page
Foodtruck

Foodtruck huren voor een event in Antwerpen

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Wil je graag een foodtruck huren voor je feest in Antwerpen? Dan is The Street Food Company uit Gent hét bedrijf dat je inschakelt. Wij bieden tal van lekkere en ecologische gerechten aan. Onze passie voor heerlijke maaltijden is ontstaan door de culinaire parels die La ‘mama’ ons als kind voorschotelde. Die passie willen wij graag met jou delen!

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Een foodtruck als origineel idee op jouw feest in Antwerpen

Of je nu een communiefeest, huwelijksfeest of personeelsfeest organiseert in Antwerpen of elders in Vlaanderen, een foodtruck is altijd een origineel idee. Pak uit met heerlijke gerechten zoals Mexicaanse taco’s, Italiaanse pasta’s, Belgische frietjes en nog veel meer! Daarbij kun je bovendien ook onze drankvoorzieningen gebruiken en gebruik maken van onze verhuur van feestmateriaal. Wij voorzien overigens ook vegetarisch streetfood. Iedereen kan dus een beroep doen op onze catering uit Gent!

Foodtrucks

Probeer onze heerlijke gerechten

Wil je graag een originele foodtruck huren voor op je evenement in bijvoorbeeld Antwerpen? Of heb je nog vragen over de diensten die we aanbieden? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor onze heerlijke maaltijden! Dat doe je door een e-mail naar events@thestreetfoodcompany.be te sturen, door te bellen naar het nummer het nummer 0032 472 65 23 79 of ons online contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Contact
bottom of page