top of page
Foodtruck

Foodbike huren in Gent

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Wil je graag een foodbike huren bij een bedrijf uit Gent? Ga dan eens in gesprek met The Street Food Company. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van heerlijke gerechten, zoals la ‘mama’ het ons leerde. Daarnaast voorzien wij ook verfrissende drankjes en zorgen wij voor de aankleding van jouw feestje. Lees hieronder meer over de voordelen van het inhuren van een originele foodbike.

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Een ecologische en originele foodbike huren bij ons bedrijf uit Gent

De foodbike die je bij ons bedrijf uit Gent kunt huren kan beschikken over verschillende maaltijden. Zo bieden wij streetfood zoals poké bowls aan, Amerikaanse hot dogs en hamburgers, Italiaanse pasta’s, Mexicaanse taco’s, Belgische frietjes en nog veel meer lekkers, indien je een foodbike gaat inhuren bij ons . Ook verschillende verfrissende drankjes serveren wij met onze catering in Brussel en Vlaanderen. Tenslotte is het ook mogelijk om een beroep te doen op ons verhuur van feestmateriaal. Hiermee zorgen wij dat, naast de catering op locatie, jouw feest volledig op maat van jouw thema is.

Foodtrucks

Maak kennis met onze foodbikes

Wil jij ook genieten van originele catering? Dan kun je maar best de foodbike met streetfood van ons bedrijf uit Gent huren. Door het inhuren van een foodbike verras je jouw gasten gegarandeerd en maak je een spetterend succes van jouw evenement. Bij interesse voor het inhuren van onze voorzieningen, zoals foodbikes en drinks, contacteer je ons gerust. Bel naar het nummer 0032 472 65 23 79, mail naar events@thestreetfoodcompany.be of vul ons online contactformulier in.

Contacteer ons

Contact
bottom of page