top of page
Foodtruck

Catering in West-Vlaanderen

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Ben je op zoek naar catering in West-Vlaanderen? Stop dan vandaag nog jouw zoektocht en ga in zee met The Street Food Company uit Gent. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in en gepassioneerd door alles wat met duurzaam én lekker eten te maken heeft, precies zoals la ‘mama’ het ons geleerd heeft.

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Heerlijke catering met foodtrucks en -bikes in West-Vlaanderen

Heb je een evenement in West-Vlaanderen en zoek je daarvoor nog originele catering? Dan zijn onze originele foodtrucks en -bikes ideaal voor jou. Smul van gezond streetfood zoals onze wraps en salades of ga voor sappige hamburgers, pittige taco’s, echte Belgische frietjes en nog veel meer lekkers. Ook voor verfrissende drinks kun je op ons rekenen. Je kunt er overigens ook voor kiezen om een beroep te doen op ons verhuur van feestmateriaal om jouw event juist dat tikkeltje extra te geven. Wij zorgen voor decoratiestukken en catering op maat voor jouw evenement.

Foodtrucks

Vertrouw op onze culinaire expertise

Wil jij ook genieten van lekkere catering op jouw feest in West-Vlaanderen of ergens anders in Vlaanderen of Brussel? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dat doe je door een e-mail te sturen naar events@thestreetfoodcompany.be, door te bellen naar het nummer 0032 472 65 23 79 of je kiest ervoor om ons contactformulier in te vullen.

Contacteer ons

Contact
bottom of page