top of page
Foodtruck

Catering voor op een huwelijksfeest

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Ben je op zoek naar heerlijke catering voor op je huwelijksfeest? Dan is The Street Food Company uit Gent dé perfecte partij voor jou. Wij voorzien als traiteur heerlijk bereide maaltijden waarmee jij de gasten van je huwelijksfeest laat genieten. Ook voor vegetariërs bieden wij heerlijke alternatieven.

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Lekkere en originele catering op jouw huwelijksfeest

Kiezen voor onze streetfood uit Gent is kiezen voor heerlijke en diverse maaltijden. Bovendien is het een originele vorm van catering voor op jouw huwelijksfeest. Gedaan met klassieke menu’s, maar een innovatief en duurzaam idee met onze ecologische foodtruck. Wij bieden als traiteur tal van verschillende mogelijkheden aan waaruit je kunt kiezen wanneer je op zoekt bent naar catering voor jouw huwelijksfeest. Zo zijn er echte Belgische frietjes, overheerlijke pasta’s, gezonde wraps en salades, en lekkere poké bowls. Als kers op de taart serveren wij ook streetfood als dessert, zoals verse pannenkoeken. Wil je graag een combinatie van verschillende gerechten? Dat is zeker mogelijk met onze foodtrucks en foodbikes! Je kunt er zelfs voor kiezen om ons voor de verhuur van feestmaterialen in te schakelen.

Foodtrucks

Kies uit de vele mogelijkheden

Naast het eten dat wij als traiteur op jouw huwelijksfeest voorzien, is ook het mogelijk om de drank door ons te laten verzorgen. Op die manier verzorgen wij alles van catering dat jouw huwelijksfeest nodig heeft. Wil je het jezelf ook gemakkelijk maken en ons als traiteur inschakelen op jouw huwelijksfeest? Contacteer ons dan gerust door een e-mail te sturen naar het e-mailadres events@thestreetfoodcompany.be, door ons online contactformulier in te vullen of door te bellen naar het nummer 0032 472 65 23 79.

Contacteer ons

Contact
bottom of page