top of page
Foodtruck

Catering op een evenement

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Ben je op zoek naar lekkere catering voor op je evenement? Stop dan gerust met zoeken en neem contact op met The Street Food Company uit Gent. Wij bieden tal van heerlijke gerechten aan, zoals steak sandwiches, poké bowls, pulled pork, taco’s, fish and chips en nog veel meer!

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Lekkere en originele catering op jouw evenement

Bij ons kun je terecht voor heerlijke en originele catering voor op jouw evenement. Plan je een festival, communiefeest, verjaardag of ander event en wil je je gasten verrassen? Dan is een foodbike of foodtruck van ons bedrijf in Gent de perfecte optie. Deze zijn overigens allemaal ecologisch, want duurzaamheid dragen wij immers hoog in het vaandel. Wij voorzien je niet alleen van lekker eten, ook voor drankjes en andere voorzieningen reken je op ons. Denk hierbij aan de verhuur van feestmateriaal, zoals decoratieve vaten, tafels en stoelen en een bar.

Foodtrucks

Kies voor onze heerlijke gerechten

Ben je geïnteresseerd in de catering die we aanbieden voor jouw evenement? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Je contacteert ons door een mail te sturen naar events@thestreetfoodcompany.be, door te bellen naar het nummer het nummer 0032 472 65 23 79 of door ons contactformulier in te vullen. Wij koppelen zo snel mogelijk naar je terug!

Contacteer ons

Contact
bottom of page