top of page
Foodtruck

Catering op een communiefeest

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Ben je op zoek naar catering voor op een communiefeest? Dan is The Street Food Company uit Gent dé perfecte partner voor jou. Van gezonde wraps en salades tot sappige hamburgers en Belgische frietjes, wij bieden het allemaal aan. Sinds recent zijn wij ook begonnen met een gloednieuw concept: onze foodbikes. Lees meer over de mogelijkheden hieronder.

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Originele catering voor op een communiefeest

Foodtrucks, en bij uitbreiding foodbikes, zijn doorheen de jaren steeds populairder geworden. Het is dan ook een origineel idee indien je nog op zoek bent naar gevarieerde catering voor op het communiefeest van je kind. Bovendien is het perfect mogelijk om de optie van catering met drinks erbij te nemen. Wij plaatsen dan een bar, krukken, tafels, vaten en nog veel meer, volledig in het thema van het communiefeest. Naast catering met drinks en eten verzorgen wij dus ook het verhuur van het feestmateriaal op de communie.

Foodtrucks

Schakel ons in voor heerlijke catering

Pancakes, taco’s, hot dogs en nog veel meer lekker streetfood, het is allemaal mogelijk indien je kiest voor ons om de catering op het communiefeest van je kind te verzorgen. Wij werken in heel Vlaanderen, van Antwerpen tot West-Vlaanderen. Contacteer ons gerust om de opties te bespreken. Dat doe je door een e-mail te sturen naar events@thestreetfoodcompany.be, door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0032 472 65 23 79. Bekijk zeker even de vele mogelijkheden die wij aanbieden wanneer het aankomt op streetfood en drinks!

Contacteer ons

Contact
bottom of page