top of page
Foodtruck

Catering op je bedrijfsfeest

Duurzame foodtrucks

Full service

Vegetarische opties

Ben je op zoek naar verzorgde catering voor op jouw bedrijfsfeest? Stop dan snel met zoeken en neem contact op met The Street Food Company uit Gent. Wij zijn een traiteur en cateraar die jouw bedrijfsfeest tot in de puntjes verzorgd en al jaren het lekkerste streetfood serveert.

Ben je geïnteresseerd in onze foodtrucks?

Originele catering op jouw bedrijfsfeest

Met onze foodtrucks uit Gent verras je gegarandeerd jouw collega’s en werknemers. Foodtrucks en foodbikes zijn een vorm van originele catering voor op jouw personeelsfeest en op die manier is er voor ieder wel wat wils. Wij bieden verschillende maaltijden aan, van Mexicaanse taco’s tot Amerikaanse hamburgers en hot dogs, fish and chips, poké bowls en nog veel meer! Ook voor de liefhebbers van gezond streetfood zoals wraps en salades, voorzien wij voeding. Ben je vegetariër? Ook dan is het mogelijk om te genieten van de catering van onze traiteur op jouw bedrijfsfeest!

Foodtrucks
Hamburger

Ontdek wat wij als traiteur voor jouw bedrijfsfeest kunnen betekenen

Bij ons geniet je niet alleen van heerlijk streetfood, wij voorzien nog tal van andere diensten. Zo reken je ook op ons voor verhuur van feestmaterialen zoals een bar, eetbanken- en stoelen, decoratieve vaten en nog veel meer. Ons als traiteur inschakelen voor de catering van uw personeelsfeest is kiezen voor kwaliteit. Met onze catering op jouw personeelsfeest maak je er gegarandeerd een spetterend succes van!

Vraag naar meer informatie

Wil je graag meer informatie omtrent onze catering op een bedrijfsfeest of personeelsfeest? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over ons eten en drinken. Je contacteert ons als traiteur voor jouw bedrijfsfeest door te bellen naar het nummer 0032 472 65 23 79, door te mailen naar events@thestreetfoodcompany.be of door ons online contactformulier in te vullen. Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen, zodat je kunt genieten van ons heerlijke streetfood!

Contacteer ons

Contact
bottom of page